UUSIMMAT ARTIKKELIT

19.2.2021

Napolin pizzaa leivinuunissa

Monen pizzanpaistajan kotoa löytyy leivinuuni, jonka saa  lämmitettyä todella kuumaksi, jopa 400-asteiseksi. Leivinuuni soveltuu mainiosti myös pizzauuniksi, varsinkin jos tarkoitus on tehdä new yorkilaista, roomalaista tai muuta […]
16.2.2021

Pizzaa hiiligrillissä

Moni kotikokki haluaa viedä pizzanpaistamisen nextille levelille ja alkaa paistaa pizzojaan grillissä. Syitä on monia: paistolämpötilan saa huomattavasti keittiöuunia korkeammaksi, naapurit tulevat kateellisiksi ja tulella paistamisessa […]
3.2.2021

Pizzanpaistajan tarpeisto

Nikkarointihommissa jakoavain (eli mutterinpyöristin) on perustavanlaatuisesti huono työkalu. Aivan erityisen huono se on, jos sitä yrittää käyttää viilana tai vasarana. Pizzanpaistaminen ei eroa tästä mitenkään. Homma […]