fbpx

UUSIMMAT ARTIKKELIT

24.10.2022

Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille

Mikä on parhaan pizzan salaisuus? No tietenkin maukas, rapea, ja ilmava pohja! Fazer Myllyllä Lahdessa jauhetaan kotimaisesta kevätvehnästä 00-jauhoa, jonka ominaisuudet ovat omiaan aromikkaan pizzataikinan valmistukseen.  […]
16.2.2021
Jauhot

Jauhot suuhun

Jauhot ovat lähtökohta hyvälle pitsalle ja leivälle. Monesti mietitään miksi pitää käyttää tiettyjä 00-jauhoja – toimiihan tavallinen puolikarkeakin aivan hyvin? Päätin nyt hiukan murtaa myyttejä selvittämällä […]
11.2.2021

Prosentit ja hydraatio – turhaa hifistelyä?

Palstalla puhutaan usein hydraatiosta, mutta mikä se on? Ja miksi ihmeessä pitää briljeerata prosenteilla ja mitata taikinan aineita grammoissa? Kertokaa nyt joku minkä ihmeen takia desilitrat […]