Olen yksi niistä tuhansista, jotka hurahtivat pitsaharrastukseen pari vuotta sitten, eikä innolle näy loppua. Pizzoja on tullut tehtyä paljon ihan perinteisestä peltipitsasta lähtien aina täydellisen napolilaisen […]
“Ils sont fous ces Romains!”, huusi Asterix ja tarkoitti, että roomalaiset ovat hulluja. Ja hullujahan ne kyseisessä sarjakuvassa olivatkin, mutta nykyään roomalaiset tunnetaan paremmin erinomaisesta pizzastaan! […]
Tämä on paras apu itseaiheutettuun päänsärkyyn ja honteloon oloon. Suolan, rasvan ja tulisuuden kohdatessa ihanan pizzan päällä vie eilispäivän haamut unholaan ja uusi nousu voi alkaa. […]
Tämän klassisemmaksi ei napolilaistyylinen pizza tule. Peruselementit ovat niin hyvin kuosissa ettei muuta kikkailua usein tarvita. Muutama vinkki on kuitenkin hyvä muistaa tätä tehdessä. Tomaattikastike on […]
Tällä ohjeella teet 4 pizzapohjaa, joiden halkaisija valmiina on noin 30 cm.Taikinan kohotusaika on melko pitkä (noin 36 tuntia), joten tässä kannattaa käyttää suhteellisen vahvoja jauhoja. […]
Oliiviöljy Rosmariiniperuna Mozzarella Salviapesto Parmesan Tämä on karppaajan unelmapizza, jossa tärkkelys kohtaa hiilarit ja rasvan. Eli kaikki synnit yhdellä haukulla nautittuna. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja […]
Associazione Verace Pizza napoletana (AVPN) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on perustettu Napolissa vuonna 1984. Yhdistyksen missio on suojella ja edistää aidon napolilaisen pizzan perinnettä. Monet […]