fbpx

UUSIMMAT ARTIKKELIT

29.1.2023

New York -tyylin jäljillä

Olen yksi niistä tuhansista, jotka hurahtivat pitsaharrastukseen pari vuotta sitten, eikä innolle näy loppua. Pizzoja on tullut tehtyä paljon ihan perinteisestä peltipitsasta lähtien aina täydellisen napolilaisen […]
28.3.2021

Roomalainen levypizza

“Ils sont fous ces Romains!”, huusi Asterix ja tarkoitti, että roomalaiset ovat hulluja. Ja hullujahan ne kyseisessä sarjakuvassa olivatkin, mutta nykyään roomalaiset tunnetaan paremmin erinomaisesta pizzastaan! […]
11.2.2021

Salamine

Tämä on paras apu itseaiheutettuun päänsärkyyn ja honteloon oloon. Suolan, rasvan ja tulisuuden kohdatessa ihanan pizzan päällä vie eilispäivän haamut unholaan ja uusi nousu voi alkaa. […]
11.2.2021

Margherita

Tämän klassisemmaksi ei napolilaistyylinen pizza tule. Peruselementit ovat niin hyvin kuosissa ettei muuta kikkailua usein tarvita. Muutama vinkki on kuitenkin hyvä muistaa tätä tehdessä. Tomaattikastike on […]
10.2.2021

Pizza-Jarin taikinaohje

Tällä ohjeella teet 4 pizzapohjaa, joiden halkaisija valmiina on noin 30 cm.Taikinan kohotusaika on melko pitkä (noin 36 tuntia), joten tässä kannattaa käyttää suhteellisen vahvoja jauhoja. […]
3.2.2021

Pottupizza

Oliiviöljy Rosmariiniperuna Mozzarella Salviapesto Parmesan Tämä on karppaajan unelmapizza, jossa tärkkelys kohtaa hiilarit ja rasvan. Eli kaikki synnit yhdellä haukulla nautittuna. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja […]
3.2.2021

Napolilaisen pizzan valmistus (AVPN)

Associazione Verace Pizza napoletana (AVPN) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on perustettu Napolissa vuonna 1984. Yhdistyksen missio on suojella ja edistää aidon napolilaisen pizzan perinnettä. Monet […]