Olen itse kuulunut joukkoon, joka ei kelpuuta ananasta pizzan päälle (vaan pitsan päälle), mutta myönnän, että en ole sen tarkemmin asiaa analysoinut. Suhtautumiseni on ollut enemmänkin […]
Kuinka monen pizzerian pöydässä on maustekoreissa oreganon, mustapippurin ja tabascon lisäksi hunajapurkki? Ei varmasti kovinkaan monen. Mutta tästä eteenpäin ainakin meidän popup-teltalta sitä saa varmasti. Yhä […]
Facebook-ryhmässämme keskustellaan paljon taikinoista, mutta yleensä vinkit ja ohjeet pyörivät paljolti ainemäärien ja jauhojen ympärillä. Monesti tärkeät asiat kuten veden lämpötila, vaivaaminen, taikinan rakenne ja itse […]
Olen Joonas Saarela, 33 vuotias perheen isä, muusikko, motoristi ja ammattikokki Pohjanmaalta, Laihialta. Olen myös intohimoinen koti-leipuri sekä suuri pizzan ystävä. Työskentelen Keikkakokki.fi -palvelun kautta keikkakokkina […]
Tällä ohjeella teet 4 pizzapohjaa, joiden halkaisija valmiina on noin 30 cm.Taikinan kohotusaika on melko pitkä (noin 36 tuntia), joten tässä kannattaa käyttää suhteellisen vahvoja jauhoja. […]
Kirjoittaja on pitänyt ravintolapäiviä muita isompia ruokamyyntejä ja -tarjoiluja noin 20 kertaa, joista muutaman kerran pizzoilla ja muuten muulla. Periaatteet ovat pitkälti samoja ruuasta riippumatta. Ravintolapäivä […]