PALVELUT JA TUOTTEET

Pizzapisteet

Pizzapisteet - Lisää myyntiä kaupoille, kioskeille ja kahviloille!

Pizzanpaistajien Pizzapisteet ovat vaivattomasti käyttöönotettavia ja hyväkatteisia konsepteja, jotka sopivat kaikenlaisille jakelukanaville kaupoista huoltoasemiin ja kioskeista urheiluhalleihin. Tarjoamme juuri sinulle sopivan tavan pitää asiakkaasi tyytyväisinä ja kassakoneen laulamassa!

Koulutukset ja tapahtumat

Pizzanpaistajat järjestävät Pizzakouluja sekä erilaisia yritystapahtumia. Lisäksi toteutamme Catering-palveluja ja olemme mukana hyväntekeväisyystapahtumissa.

Pizza on iloinen asia ja haluamme olla jakamassa pizzanpaiston ilosanomaa kaikkialla Suomessa. Lukuisat yritykset ja tapahtumajärjestäjät ovatkin jo tilanneet Pizzanpaistajien pizzakokin, cateringin tai tarjonnut henkilökunnalleen hauskan Pizzakoulun. 

Toteutamme säännöllisesti avoimia Pizzakouluja ja löydät tulevat tapahtumat verkkosivuiltamme.

 

Pizzanpaistajilta pizzanpaistajille

Pizzanpaistajat on kehittänyt laajan valikoiman erilaisia pizzaan liittyviä tuotteita, jotta kaikki onnistuisivat tekemään piirun verran parempaa pizzaa.

Vuonna 2022 lanseerasimme Pirkka Parhaat x Pizzanpaistajat -tuoteperheen ja keväällä 2023 julkaisemme Pizzanpaistajien pizzavälinemalliston. Löydät kaupoista myös mm. maukkaan Pizzanpaistajat Tropicana Pale Alen, laadukkaan Pizzaviinin sekä Suomen parhaan "Minustako Mestaripaistaja?" -pizzakirjan, jonka uusi painos julkaistaan keväällä 2023.