OMAT TUOTTEET

Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Lukuisat testit, erilaisten tuotteiden ja valmistajien vertailut, kotimaisten raaka-aineiden metsästäminen ja reseptien hiominen saavutti kliimaksinsa huhtikuussa 2022. Pizzanpaistajien ja Keskon yhteisenä kehitystyönä syntynyt tuoteperhe näki vihdoin päivänvalon kun tuotteet pääsivät kauppojen hyllyille.

Lanseeraukseen kuului viisitoista korkealuokkaista tuotetta, jotka yleisö on ottanut innokkaasti vastaan. Uskomme todella, että näillä tarpeilla kaikki Pizzanpaistajat kaikilla eri tasoilla voivat paistaa piirun verran parempaa pizzaa. Tässä artikkelissa esittelemme tuotteet ja kerromme muutamia käyttövinkkejä.

Pizzanpaistovälineet yhteistyössä
Mustangin kanssa

Pizzanpaistajien ja Mustangin kanssa yhteistyössä toteutetut pizzanpaistovälineet ovat huolellisen kehitystyön tulos!

Halusimme tarjota parasta mahdollista vermettä pizzanpaistajille ja otimme huomioon kaiken mahdollisen kehittäessämme pizzanpaistajien tuoteperhettä yhteistyössä Mustangin kanssa.

Pizzanpaistajat -kirja

Pizzanpaistajat kirjoittivat yhteistyössä pizzanpaistajat yhteisön kanssa tiukan tietopaketin, eli Pizzanpaistajat - Minustako mestaripaistaja? -kirjan

Kirja on ollut kaupoissa nyt vuoden ja se on erittäin tykätty, täyttä asiaa ja herkullisia kuvia sisältävä pizzanpaiston suurteos. Uusintapainoksesta on tulossa laajennettu ja entisestäänkin paranneltu painos. Saatavilla kirjakaupoista. Kustantaja Readme.

Pizzaviini

Pizza tarvitsee viinin, tottakai! Aito italialainen luomuviini valikoitui maistelujen perusteella Pizzanpaistajien nimikkoviiniksi.

Viini on saatavilla joistakin Alkoista ja Alkon verkkokaupan kautta ympäri maan! Kokeile ja ihastu!

Pizzaolut

Pizzan kanssa maistuu olut!

Pizzanpaistajien olut, joka sopii tottakai erinomaisesti pizzan kyytipojaksi suunniteltiin yhdessä makuraadin kanssa. Olut on saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista.

Pizzanpaistajat -vaatteet

Pizzanpaistajilta löytyy tottakai myös vaatemallisto, koska pizzanpaisto on välillä sotkuista puuhaa ja essusta sekä kokkitakista voi olla paljon hyötyä jauhojen pöllytessä.

Yhteisö on myös vaatinut laadukkaita t-paitoja, huppareita ja lippiksiä, jotta voivat paremmin julistaa kuuluvansa pizzanpaistajat yhteisöön. Joten niitä on saatavilla, tilattavissa netistä!