Yritystapahtumat

PIZZAELÄMYS JUHLIIN JA TAPAHTUMIIN YRITYKSILLE TAI YKSITYISHENKILÖILLE

Vietä hauska pizzailta Pizzanpaistajien kanssa! Pizzanpaistajat tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille monipuolisia ja unohtumattomia pizzaelämyksiä kaikenlaisiin tarpeisiin. Tutustu paketteihimme tai ota yhteyttä ja kehitämme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!

Oma pizzakoulu

Järjestä yrityksesi työntekijöille tai kumppaneille unohtumaton pizzaelämys!

Kukapa meistä ei rakastaisi hyvää pizzaa? Pizzanpaistajien pizzakoulu on innostava ja opettavainen pizzaelämys, jossa yrityksesi työntekijät tai juhliesi vieraat pääsevät tutustumaan pizzanpaiston saloihin ja tekemään itse parasta pizzaa!

Pizzanpaistajien kokeneet paistajat tulevat oman taikinan ja maistuvien täytteiden kanssa eivätkä vain kerro kuinka maistuvaa pizzaa valmistetaan, vaan opettavat henkilökuntaa kädestä pitäen.

Tästä tapahtumasta ei lähdetä kotiin vain vatsat täynnä vaan myös monta kokemusta ja oppia rikkaampana! Pizzakouluun voi liittää mukaan haluttaessaan myös drinkkikoulun, saunan, tai monia muita lisäpalveluita.

Take Away pizzakokki työpaikalle tai kotiin

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata ihkaoikea pizzakokki pizzatarpeineen ja uuneineen työpaikallesi tai kotiisi!

Yllätä työporukkasi tuoreella lounaspizzalla mitkä valmistetaan suoraan paikan päällä tai vietä mahtava ilta kavereiden kanssa kotona suoraan uunista valmistunutta pizzaa nauttien.

Pizzanpaistajien kouluttamien pizzakokkien laatuun voi luottaa, joten sinun tehtäväksi jää vain hyvästä pizzasta nauttiminen ja taitavien pizzakokkien työskentelyn seuraaminen.

Pizzoja voidaan tarjoilla kokonaisina tai suosittuna slaissibuffana, jolloin vieraat pääsevät maistelemaan useita eri makuja ja juuri sen verran kuin haluavat syödä. Take away Pizzakokki hoitaa homman sekä pieniin tapahtumiin että isompiin catering-tarpeisiin.

Promotapahtumat, maistatukset ja messut

Unohda ilmaiset ämpärit ja tee tapahtuma- tai esittelypäivästäsi ikimuistoinen ja maukas!

Tilaa paikan päälle intohimoinen pizza-alan ammattilainen maistattamaan herkkuja ja näin houkuttelemaan lisää asiakkaita paikan päälle!

Kuvittele autoliikkeen koeajopäivä tai koko perheen yritystapahtuma, jossa asiakkaille tarjotaan maukasta pizzaa samalla kuin hän tutustuu tuotteisiisi. 

Olemme olleet promoamassa myös useita ruoka- ja ravintola-alan tuotteita kuten jauhoja, Pizzanpaistajat Pirkka Parhaat tuotteita, pizzauuneja, joista meillä on vahva osaaminen. Meidän pizza- ja ruoka-alan ammattilaisilla on vuosien kokemus esittely- ja messutöistä, joten meiltä saat varmasti sanavalmiin ja tehokkaan edustajan brändillesi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä ananas@pizzanpaistajat.fi tai alla olevalla lomakkeella, niin myyntimme ottaa sinuun yhteyttä ja voimme sopia tarkemmin yksityiskohdista!


     

    Tietosuojalauseke: Lomakkeen tietoja käytetään vain tiedottamista ja laskuttamista varten.