POP-UP-paistajat festareilla

 

Herkullista pizzaa usealta POP-UP pisteeltä!

Alla on listattuna vuoden 2023 POP-UP paistajat ja heidän pizzatarjontansa. Tarjolla on paljon eri makuja ja pizzatyylejä.

Paistajat löytyvät nimen perässä olevan numeron perusteella aluekartasta.

(Lista päivittyy lopulliseen muotoon heinäkuun aikana - menujen sisältö voi vielä vaihtua.)

Hontelot pojat - Ragazzi magri (1)

Hontelot Pojat ovat intohimoisia ruoan ystäviä, jotka ovat yhdistäneet rakkauden pizzan ja huumorin maailmaan. Olemme omistautuneet tuomaan iloa ja herkullisia makuja asiakkaillemme, ja pizzat ovat intohimomme ytimessä.

Mikä erottaa meidät muista pizzakokemuksista? No, aloitetaan ensinnäkin pop-up-konseptistamme, joka on kuin värikäs ja humoristinen sirkus herkuttelun ympärillä. Astuessasi sisään, sinua tervehtii nauru, ilo ja tietysti vastustamattoman hyväntuulinen ja komea henkilökuntamme. Mutta ei pelkästään ulkonäkömme, meidän pizzamme ovat myös täyttä tavaraa! Noudatamme perinteistä pizzan valmistusprosessia, mutta annamme sille modernin käänteen. Käytämme vain parhaita ja tuoreimpia raaka-aineita, jotta jokainen haukkaus herättää makunystyräsi eloon. Lisäksi tarjoamme valikoiman luovia ja innovatiivisia täytteitä, jotta voit löytää oman suosikkipizzasi.

Meidän pizzamme eivät ole vain ruokaa, ne ovat kokonainen elämys. Voit nauttia niistä yksin tai ystävien kanssa. Joten, jos olet valmis irrottelemaan herkullisessa ja humoristisessa pizzamaailmassa, tule tapaamaan meitä Hontelot Pojat cateringin pizzapop-upissa.

Menu 

(liha, vege)

Pizza al taglio - roomalainen levypizza

  1. Di Nonna
    Tomaattikastike, fior di latte, leikkeleitä, rucola-basilika.

    Tässä pizzassa yhdistyvät herkullinen roomalainen tyyli ja herkulliset italialaiset leikkelelajikkeet. Rapean pizzapohjan päälle asetellaan kerros herkullista tomaattikastiketta, jonka päälle ripotellaan iloisella innolla mozzarellaa ja erilaisia italialaisia leikkeleitä, kuten salamia, parmankinkkua ja mortadellaa.
  2. Romapuntza (kasvis)
    Parmesaani, fior di latte, peruna, rosmariini (silppu+oliiviöljy), basilika-rucola.

    Roomalainen perunalevypizza - rapea  ja herkullinen pohja, joka oli täytetty maukkailla perunoilla ja rosmariinilla.

Pizzeria Marazzo (2)

Pizzeria Marazzon juuret juontavat vuoteen 2020, jolloin youtubesta vastaan tulleiden videoiden innoittamana aloin opetella napolilaistyylisten pizzojen tekemistä. Aiemmin pizzojen tekeminen oli perustunut kaupasta saataviin valmispohjiin ja kastikkeisiin, överitäytteitä unohtamatta. Nykyään olen täysi pizzahullu, ja pizzan teosta on tullut minulle elämäntapa. Minulle tärkeimmät elementit pizzanteossa ovat käsin tehty taikina ja laadukkaat raaka-aineet.

Menu

(liha, vege)

  1. Eroksen rakkaus (kasvis)
    San Marzano tomaattikastike, Pecorino romano, Mozzarella-Fontal juusto, punasipuli, paprika, kalamata oliivi, fetajuusto.
  2. Superior Savukinkku
    San Marzano tomaattikastike, Pecorino romano, Fior di latte mozzarella, savukinkku, Extra virgin oliiviöljy, Ricottajuusto, tuore oregano, tuore kirsikkatomaatti

Pinevillage Pizza (3)

Alunperin pizzakaravaanarina toimintansa aloittanut pizzanpaistaja, joka pääasiallisesti teki omaksi ja perheen iloksi leirintäalueella pizzaa.
Pizzan tekeminen oli kuitenkin pahuksen vaikeaa ja taikinan tekemisestä ei ollut mitään hajuakaan, joten päätin etsiä eri foorumeista tietoutta miten hommaa pitäisi parantaa.
 
Hyppäsin Pizzanpaistajien alkutaipaleilla jo FB-ryhmään mukaan ja kaihoisasti katselin kun porukka teki jauhopusseista kippatilauksia, Seinäjoella moisesta innostusta turhan moni ei jakanut. Jossain kohtaa hype kasvoi ja jo alkoi saamaan lakeuksillakin kunnon raaka-aineita, kiitos paikallisen kauppiaan. Siinä sitä sitten taidot ja taikinat kehittyi ja jossain kohtaa Ooni-hypen ollessa kuumimmillaan tuli astuttua itsekin odotusjonoon ja 4 kk myöhemmin alkoi pizzoja syntyä ihan toden teolla kun tekeminen nousi uudelle tasolle Oonin myötä. Myös satsaus terassiin ja kesäkeittiöön teki ison muutoksen lopputulokseen.

Todellinen sysäys isommalle tekemiselle tuli FB-yhteisön hyväntekeväisyystapahtumassa, jossa paisteltiin Ukrainalaisille pakolaisille pizzaa. Sen jälkeen vastaavia tapahtumia on ollut muutama lisää ja ensimmäisen oman pop-upin pidin viime vuoden festareilla. Siellä tarjoiltiin Etelä-Pohjanmaa ja Smokey Cheesus pizzoja, jotka myöhemmin päätyivät reseptiksi pizzakirjaan. Tänä vuonna mennään samalla reseptiikalla, mutta isommalla määrällä. Mottoni on Slice & Love, joka kuvastaa parhaiten myös tekemistäni.

Menu

(liha, vege)

  1. Etelä-Pohjanmaa (laktoositon)
    Ranskankerma, Fontal-juusto, keitetty peruna, grillimakkara, Kotisinappi, ruohosipuli
  2. Smokey Cheesus (kasvis, laktoositon)
    Tomaattikastike, Mozzarella, Untamonloukon Savujuustua, tuore basilika, valkosipuli-oliiviöljy

Pizzeria Navetta (4)

Pidämme Pop up pizzeriaa Lempäälässä Nurmen kylällä Navetta kirpputorin yhteydessä. Tapahtuma on heinäkuussa 11 päivän ajan. Pop up pizzeria aloitti toimintansa kaksi vuotta sitten. Toiminta on lähtenyt käyntiin pizzoista innostuneen teknisten töiden opettajan, Olli Heinosen ja hänen oppilaansa Ilari Saukonojan yhteispäätöksestä.

Ilari valmisti tunneilla pizzauunin ja päätimme koululla pitää parille luokalle pizzajuhlat. Jo näissä ensimmäisissä juhlissa oli mukana järjestelemässä Hulda Mikkonen, jolla oli jo heti tekemiseen hyvä ote. Myöhemmin, kun asiakaskunta on lisääntynyt ja tapahtuma suurentunut, on mukaan, lähinnä kiireisiin viikonloppuihin, auttamaan tullut Ollin ystävät Janne Lehtisaari Ja Thomas Lautenschlager, joilla molemmilla on innostusta ja taitoa pizzan tekemiseen.

Uusimpana tulokkaana Navetalla on nyt ollut, juuri peruskoulunsa päättänyt Leevi Puurula, jonka lahjat ovat tulleen teknisten tunneilla hyvin esiin. Yhdistävänä tekijänä meillä on, että kukaan ei työskentele ravintola-alalla, vaan tämä on harrastus ja mukava asia, jonka ympärillä puuhastella. Olemme myös todella kiitollisia, että saamme olla mukana näillä upeilla festareilla jo toista kertaa. Viime vuonna meni hyvin, mutta paljon opittavaa vielä jäi.

Menu

(liha, vege)

  1. Margherita (kasvis)
    Mozzarella (fior di latte julienne), basilika, parmesaani.
  2. Pepperoni
    Juustoraaste (Valio Fontal), parmesaani, pepperoni.
  3. Diavola
    Juustoraaste (Valio Fontal), parmesaani, pepperoni, nduja, chiliöljy, basilika.
  4. Napolin salami
    Mozzarella (fior di latte julienne), Napolin salami, mascarpone, basilika, chiliöljy, parmesaani.

Pizzanpaistajat (5)

Pizzanpaistajat on toteuttanut useita kymmeniä catering tapahtumia ja koulutuksia ympäri Suomen. Pizzanpaistajien tyyli koostuu Napolilaisen ja NYC pizzojen maukkaasta symbioosista. Pizzanpaistajat hyödyntää resepteissään itse kehittämiä raaka-aineita, jotka tunnistaa PP etuliitteestä.

Menu

(liha, jälkkäri)

  1. Kolmen Pippurin Salamipizza
    PP-pizzakastike, PP-pizzajuusto, PP-salami, punasipuli, chiliranskankerma, PP-pizzamauste
  2. Kinkku-Ananas 2.0
    PP-pizzakastike, PP-pizzajuusto, PP-savukinkku, Aura -juusto, passionananastäyte, balsamico, PP-pizzamauste
  3. Lakupizza
    Vaniljakreemi, mascarpone, Kouvolan Lakritsi, tomusokeri, lakritsikastike

Poppa (6)

The Guys:
Jeremias Nurmi
Markus Heinonen

Whaaat!
Poppa by Backyardpizzaguys on vuonna 2020 Espoolaisella takapihalla kahden kaverin, Jeremiaksen ja Markuksen voimin perustettu catering- ja pop-up toimintaa tarjoava konsepti. Innovatiivisiksikin kutsutuissa, maukkaissa artesaanipizzoissamme näkyy klassiset ja välillä yllättävätkin sesongin mukaiset makuyhdistelmät ja raaka-aineet.

WHY?
Koska maailman parhaat ja kekseliäimmät Espoolaiset pizzat tulevat Espoosta.

Menu

(liha, vege + vegaaninen)

  1. Kesäkeitto (kasvis, saatavilla vegaanisena)
    • Mozzarella, parmesan, kesähernepyre , kesäperuna, grillattu kukkakaali, marinoitu punasipuli, persilja-marinoitu porkkana
    • Paiston jälkeen: pinaatti-kaura fraiche, sesongin yrttejä (saatavana vegaanisena)
  2. Makkispekkis
    • Tomaattikastike, mozzarella, parmesan, raakamakkara mix, marinoitu punasipuli
    • Paiston jälkeen frittiperuna julienne, paahdettu valkosipuli-sinapinsiemenmajoneesi
  3. B.P.G. Spicy pepperoni
    • Tomaattikastike, mozzarella, tupla parmesan, pepperoni, tuore jalapeno, Poppan chili-hunaja

Pizza Bastardo (7)

Pizza Bastardo tekee autenttista napolilaistyyppistä pizzaa käsityönä alusta loppuun saakka Porvoolaisella twistillä.

Menu

(liha, kala)

  1. Spicy Salame Napoli
    Tomosås, Fior di latte mozzarella, parmesan, Salame Napoli, chiliöljy
  2. The Fish
    Tomosås, Fior di latte mozzarella, parmesan, kylmäsavulohi, mummonkurkku

Se Vantaan kaveri (8)

Se Vantaan Kaveri eli Markus Haapala on tutkija ja pitkän linjan pizza- ja BBQ-harrastaja, joka tekee kaiken maku ja faktat edellä välittämättä perinteistä ja mielipiteistä. Toinen tärkeä asia Markuksen tekemisessä on kotimaisuus ja pientuottajien raaka-aineet. Pizzoja on paistunut sekä kamadossa että pizzauunissa kymmenissä pop-upeissa ja tapahtumissa yhteensä tuhansia. Tällä kertaa listalla on vain gluteenittomia pizzoja.

Menu

(liha, kala, vege, gluteeniton)

Kaikki pizzat ovat gluteenittomia, mutta ne on tehty taikinaan, jossa on vehnätärkkelystä.

Pyydettäessä pizzat saa myös luontaisesti gluteenittomana ja laktoosittomana.

  1. Margherita (kasvis)
    Tomaattikastike, fior di latte juusto, basilikaöljy.
  2. Kasvis (kasvis)
    Tomaattikastike, fior di latte juusto, marinoitu sipuli, kukkakaali ja paprika.
  3. Savukala
    Tomaattikastike, fior di latte juusto, kylmäsavulohi (paistetaan), marinoitu sipuli.
  4. Bolognese
    Tomaattikastike, fior di latte juusto, bolognese (naudanliha, tomaatti, sipuli, mausteet).

Yhteistyössä