PALVELUT JA TUOTTEET

Pizzapisteet

Pizzapisteet - Lisää myyntiä kaupoille, kioskeille ja kahvioille!

Pizzanpaistajien Pizzapisteet ovat vaivattomasti käyttöönotettavia ja hyväkatteisia konsepteja, jotka sopivat kaikenlaisille jakelukanaville kaupoista huoltoasemiin ja kioskeista urheiluhalleihin. Tarjoamme juuri sinulle sopivan tavan pitää asiakkaasi tyytyväisinä ja kassakoneen laulamassa!

Koulutukset ja tapahtumat

Pizzanpaistajat järjestävät Pizzakouluja sekä erilaisia yritystapahtumia. Lisäksi toteutamme Catering-palveluja ja olemme mukana hyväntekeväisyystapahtumissa.

Pizza on iloinen asia ja haluamme olla jakamassa pizzanpaiston ilosanomaa kaikkialla Suomessa. Lukuisat yritykset ja tapahtumajärjestäjät ovatkin jo tilanneet Pizzanpaistajien pizzakokin, cateringin tai tarjonnut henkilökunnalleen hauskan Pizzakoulun. 

Toteutamme säännöllisesti avoimia Pizzakouluja ja löydät tulevat tapahtumat verkkosivuiltamme.

 

Pizzanpaistajilta pizzanpaistajille

Pizzanpaistajat on kehittänyt laajan valikoiman erilaisia pizzaan liittyviä tuotteita, jotta kaikki onnistuisivat tekemään piirun verran parempaa pizzaa.

Vuonna 2022 lanseerasimme Pirkka Parhaat x Pizzanpaistajat -tuoteperheen ja keväällä 2023 julkaisemme Pizzanpaistajien pizzavälinemalliston. Löydät kaupoista myös mm. maukkaan Pizzanpaistajat Tropicana Pale Alen, laadukkaan Pizzaviinin sekä Suomen parhaan "Minustako Mestaripaistaja?" -pizzakirjan, jonka uusi painos julkaistaan keväällä 2023.

Yritys- ja kumppaniyhteistyö

Emme ole kateellisia, vaikka muutkin pizzan ympärillä toimivat yritykset menestyisivät. Haluamme, että Suomi olisi maailman paras pizzamaa ja siksi toimimme tiivisti monien erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa pizzakulttuurin ja -markkinan kehittämiseksi.

Olemme olleet mukana lukuisien reseptien kehittämisessä, kouluttamassa ja konsultoimassa erikokoisia ruoka- ja ravintola-alan yrityksiä sekä tarjoamassa monipuolista näkyvyyttä aktiivisessa Pizzanpaistajat-yhteisössämme.

Jos haluat olla osa pizzanpaistamisen vallankumousta ja kehittää toimintaasi yhdessä Pizzanpaistajien kanssa, ota yhteyttä! Tehdään tämä yhdessä.