Pizzaolut Tropicana Pale Ale

Keväällä 2021 Pizzanpaistajat-yhteisö haki joukostaan makuraadin, jonka tehtävänä oli toteuttaa erityisesti pizzan kanssa soveltuva olut. Lopputuloksena syntyi RPS Brewingin kanssa yhteistyössä maukas Pizzanpaistajat Tropicana Pale Ale, joka hedelmällisestä nimestään huolimatta ei sisällä lainkaan ananasta.

Pizza ja olut sopivat erinomaisesti yhteen ja lähdimme hakemaan yhdistelmää, joka korostaisi molempien parhaita puolia. Olemme todella tyytyväisiä yhteisömme apuun, RPS:n panimomestareiden työhön ja lopputulokseen, joka todella soveltuu erilaisille pizzoille.

Pizzanpaistajat olut on 4,2 % maukas ja pehmeä pale ale, joka sopii erinomaisesti erilaisten pizzojen kanssa ja myös helposti sellaisenaan juotavaksi. Oluen humalointi on aromipainotteinen ja katkeroa on vain 23 IBU. Humalointiin käytetyt lajikkeet ovat Azacca, Mandarina Bavaria ja Galaxy.

“Olemme itsekin innokaita pizzaharrastajia ja tämä yhteistyö mahdollisti meile kahden hyvin rakkaan asian yhdistämisen. Oluen hedelmällisyys leikkaa hienosti pizzan rasvaisuutta ja suolaisuutta. Hyvä pizzaolut toimii tietysti myös janon sammuttajana kokkauksen ohessa ja juuri sellainen olut tästä tulikin”, kommentoi RPS Brewingin toimitusjohtaja Samuli Huhtanen innoissaan.

Pizzanpaistajat oluen löydät K – ruokakaupoista ympäri maan: