UUSIMMAT ARTIKKELIT

23.11.2022

Pizzakoulu tammikuu 2023

24.10.2022

Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille

Mikä on parhaan pizzan salaisuus? No tietenkin maukas, rapea, ja ilmava pohja! Fazer Myllyllä Lahdessa jauhetaan kotimaisesta kevätvehnästä 00-jauhoa, jonka ominaisuudet ovat omiaan aromikkaan pizzataikinan valmistukseen.  […]
17.8.2022

Opintoretki Zio Ciron tehtaalle

Moni tietääkin, että Pizzanpaistajat ry aloitti huippulaadukkaiden Zio Ciro pizzauunien maahantuonnin alkuvuodesta 2022. Yhteistyön tiivistämiseksi päätimme vierailla Zio Ciron tehtaalla Sardiniassa kesäkuussa 2022. Pääsimme vihdoin tapaamaan […]
15.8.2022

Vääksyn Pop-up Pizzafestarit 2022 

Pizzanpaistajat kokosivat jälleen hyvän ruoan ja juoman ystävät Suomen suurimpaan pizzatapahtumaan Vääksyyn 6.8.2022. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Kanavan Panimon pihapiirissä. Ja tällä kerralla tapahtuma paisui tosi isoksi. […]
24.6.2022

Gurmee vai Karmee -sarja

Gurmee vai Karmee? Jakso1 + Arvonta! Tässä uudessa Pizzanpaistajat Gurmee vai Karmee? -sarjassa hypitään aivan uusille leveleille pizzamaailman raaka-aineiden parissa ja käytetään sokkona tuotuja mitä ihmeelllisempiä […]
20.6.2022

Sateenkaarijuhlat 6/2022

Sateenkaariseniorit ry ja HelsinkiMission sateenkaarinuoret järjestivät kesätapahtuman Kinaporin seniorikeskuksessa Helsingissä 15.6.2022. Pizzanpaistajia pyydettiin mukaan, emmekä millään olisi voineet jättää näin hienoa juttua väliin. Pizzahan tunnetusti yhdistää […]
9.6.2022

Kinkku-ananaspitsa rehab

Olen itse kuulunut joukkoon, joka ei kelpuuta ananasta pizzan päälle (vaan pitsan päälle), mutta myönnän, että en ole sen tarkemmin asiaa analysoinut. Suhtautumiseni on ollut enemmänkin […]
24.5.2022

Pizzanpaistajan sanakirja

Uusia Pizzanpaistajia saattaa joskus hämmentää pidemmälle ehtineiden harrastajien käyttämä slangi ja termistö. Jargonin määrä ohjeissa ja vinkeissä voi pahimmillaan tappaa ne vähäisetkin pizzanpaistohalujen rippeet, jotka ovat […]
2.5.2022

Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Lukuisat testit, erilaisten tuotteiden ja valmistajien vertailut, kotimaisten raaka-aineiden metsästäminen ja reseptien hiominen saavutti kliimaksinsa huhtikuussa 2022. Pizzanpaistajien ja Keskon yhteisenä kehitystyönä syntynyt tuoteperhe näki vihdoin päivänvalon […]
23.4.2022

Lehdistötiedote 4/2022

Pizzanpaistajat kasvoi Facebook-ilmiöstä yritykseksi. Mikko Peltonen hyppäsi unelmatyöhönsä ja sai Akseli Herlevin innostumaan Pizzasta. Vuoden 2019 lopussa Mikko Peltonen ja Sauli Kajosaari perustivat omaksi ilokseen Pizzanpaistajat […]
22.3.2022

Zio Ciro pizzauunit

Iloksemme voimme kertoa, että Pizzanpaistajat alkaa edustaa ja myydä huippulaatuisia Zio Ciro – pizzauuneja. Tässä artikkelissa esittelemme maahantuontiohjelman valikoiman. Tilausohjeet löydät artikkelin lopusta. Zio Ciro -pizzauunit […]
3.3.2022

Pizzaburgerin metsästys

Kaikkihan tietävät, että Linnunradan maukkaimmat burgerit tekee Naughty BRGR. On myös täysin kiistaton tosiasia, että multiversumin herkullisimmat ruokaympyrät paistuvat Pizzanpaistajien uuneissa. Mutta mitä saadaan aikaiseksi kun […]