Snäkkipizza - pestoinen fetapizza
Nyt päästetään Kreikan ja Italian kulinaristisia kansallisaarteita kerrankin samoihin tansseihin. Fetajuusto ja pestohan eivät yleensä löydy edes samasta ravintolasta, saati samalta lautaselta. Mutta sointuvatpa ne vaan niin suloisesti yhteen. Herää kysymys, miksei näin ole tehty aina. Onneksi nyt tehdään. Nams.
Ainesosat / pizza
- Pizzanpaistajat tomaattikastike
- Pizzanpaistajat juustomuru
- Fetajuusto
- Vihreä pesto
- Kirsikkatomaatti
Pinnalle
- Pizzanpaistajat pizzamauste
Valmistusohjeet
Kuumenna jäinen tuote turbouunissa noin 90 sekunnin ajan tai kiertoilmauunissa noin kolme minuuttia. Jälkitäytetään ohjeiden mukaan.
- Kuumenna jäinen tuote:
- Airfryerissa 200°C noin 5 min.
- Kuumassa kiertoilmauunissa 200°C ritilän päällä noin 5 min.
- Tavallisessa uunissa kuumennetun pellin päällä 250°C noin 5 min.
- Tai kuumassa pizzauunissa 320°C noin 3 min.
Tuotteen kuumennusaika saattaa vaihdella laitteesta riippuen.
Säilytysohjeet
Ainesosat
Taikina: VEHNÄjauho (suomi), 00-VEHNÄjauho (italia), vesi, ruishapantaikina, hapate, rypsiöljy, jodioitu suola, hiiva. Tomaattikastike: Tomaatti 99,1 %, suola, basilika 0,075 %, oregano 0,05 %, sipuli 0,05 %, luontainen aromi. Juusto: Pastöroitu MAITO (alkuperä: Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti). Feta: Pastöroitu lampaan- ja vuohenMAITO, hapate, suola, mikrobiologinen juoksete. Pesto (maidoton ja pähkinätön): auringonkukkaöljy, tiivistetty basilika (30 %), suola, maissitärkkelys, valkosipuli, viinietikka, fruktoosi, happamuudensäätöaineet(E270, E330). Kirsikkatomaatti.
Allergeenit
Sisältää: Maito, laktoosi, vehnä
Ravintosisältö / 100 g
Energia 920 kJ / 220 kcal, Rasva 10,5 g josta tyydyttynyttä 3,2 g, Hiilihydraatit 22,3 g josta sokereita 1,5 g, Ravintokuitu 1,4 g, Proteiini 8,8 g, Natrium 0 g, Suola 1,5 g, Laktoosi 0,04 g
Valmistaja
The Great Food Company Oy
ananas@pizzanpaistajat.fi
www.pizzanpaistajat.fi
Valmistusmaa
Suomi