22.7.2023
UUSIMMAT ARTIKKELIT
17.4.2023
24.10.2022
Mikä on parhaan pizzan salaisuus? No tietenkin maukas, rapea, ja ilmava pohja! Fazer Myllyllä Lahdessa jauhetaan kotimaisesta kevätvehnästä 00-jauhoa, jonka ominaisuudet ovat omiaan aromikkaan pizzataikinan valmistukseen. […]
15.8.2022
Pizzanpaistajat kokosivat jälleen hyvän ruoan ja juoman ystävät Suomen suurimpaan pizzatapahtumaan Vääksyyn 6.8.2022. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Kanavan Panimon pihapiirissä. Ja tällä kerralla tapahtuma paisui tosi isoksi. […]
20.6.2022
Sateenkaariseniorit ry ja HelsinkiMission sateenkaarinuoret järjestivät kesätapahtuman Kinaporin seniorikeskuksessa Helsingissä 15.6.2022. Pizzanpaistajia pyydettiin mukaan, emmekä millään olisi voineet jättää näin hienoa juttua väliin. Pizzahan tunnetusti yhdistää […]
23.4.2022
Pizzanpaistajat kasvoi Facebook-ilmiöstä yritykseksi. Mikko Peltonen hyppäsi unelmatyöhönsä ja sai Akseli Herlevin innostumaan Pizzasta. Vuoden 2019 lopussa Mikko Peltonen ja Sauli Kajosaari perustivat omaksi ilokseen Pizzanpaistajat […]
3.3.2022
Kaikkihan tietävät, että Linnunradan maukkaimmat burgerit tekee Naughty BRGR. On myös täysin kiistaton tosiasia, että multiversumin herkullisimmat ruokaympyrät paistuvat Pizzanpaistajien uuneissa. Mutta mitä saadaan aikaiseksi kun […]
20.10.2021
YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10. vietetään vuosittain Asunnottomien yötä. Tapahtumalla muistutetaan, että asunto on perusoikeus ja että meillä kaikilla on oikeus omaan kotiin. Vuonna […]
4.10.2021
“Rakkaudesta lajiin” Ajatus alkaa kihelmöimään, otsaa kuumottaa, ilmassa on käsinkosketeltavan jännittynyt ja odottavainen tunnelma. Lämmin tuuli puhaltaa otsalla valuvan hikipisaran hieman pois reitiltään. Näet savua, näet […]
26.8.2021
Pizzanpaistajien ensimmäinen yhteinen popup-tapahtuma järjestettiin Vääksyssä 7.8.2021. Kanavagolffille rakennettussa ravintolapäivässä oli Pizzanpaistajat ry:n oman porukan paistelutovereina Hontelot Pojat ja Se Vantaan kaveri. Pizzaa paistettiin todella paljon ja kaikesta päätellen […]
6.7.2021
“ Herkullista kasvisruokaa 20 vuoden kokemuksella!” Santun Seitan on Lohjalla vuonna 2018 perustettu pienyritys, joka on erikoistunut seitanpohjaisten kasviproteiinituotteiden valmistukseen. Tarina alkoi kotikeittiöstä, vaikuttimenaan 90-luvun puolivälissä […]
6.7.2021
“ Mukana edistämässä suomalaista pizzakulttuuria ” Vuonna 1916 perustettu Haugen-Gruppen on jo vuosikymmenien ajan luonut uusia ruokatrendejä Pohjoismaihin. Haugen-Gruppenin tavoitteena on rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria ja tuoda […]