Olen yksi niistä tuhansista, jotka hurahtivat pitsaharrastukseen pari vuotta sitten, eikä innolle näy loppua. Pizzoja on tullut tehtyä paljon ihan perinteisestä peltipitsasta lähtien aina täydellisen napolilaisen […]
Moni tietääkin, että Pizzanpaistajat ry aloitti huippulaadukkaiden Zio Ciro pizzauunien maahantuonnin alkuvuodesta 2022. Yhteistyön tiivistämiseksi päätimme vierailla Zio Ciron tehtaalla Sardiniassa kesäkuussa 2022. Pääsimme vihdoin tapaamaan […]
Olen itse kuulunut joukkoon, joka ei kelpuuta ananasta pizzan päälle (vaan pitsan päälle), mutta myönnän, että en ole sen tarkemmin asiaa analysoinut. Suhtautumiseni on ollut enemmänkin […]
Facebook-ryhmässämme keskustellaan paljon taikinoista, mutta yleensä vinkit ja ohjeet pyörivät paljolti ainemäärien ja jauhojen ympärillä. Monesti tärkeät asiat kuten veden lämpötila, vaivaaminen, taikinan rakenne ja itse […]