Hapatusta

Tämä nettiartikkeli kuuluu Pizzanpaistajat-kirjan lisämateriaaleihin. Artikkelin materiaali toimii toki sellaisenaankin, mutta saadaksesi irti mahdollisimman paljon, suosittelemme tilaamaan kirjan esimerkiksi Suomalaisesta kirjakaupasta.

Kattava kuvaus hapanjuuren valmistamisesta olisi vaatinut turhan paljon palstatilaa kirjasta, eikä kompaktiin kokoon tiivistetystä ohjeesta olisi ollut sinulle paljoa iloa. Eliisa Kuuselan opetusvideosarja Tee oma hapanjuuri on oivallinen lähtökohta oman hapanjuuren luomiselle. Noudata videon ohjeita tarkasti, niin saat taatusti toimivan juuren maukkaita pizzataikinoita varten.

Kuusela on myös kirjoittanut aiheesta hienon kirjan Leipävallankumous, jossa hapanjuurileivonnan saloihin perehdytään seikkaperäisesti. Lisätietoja kirjasta löydät Leipäpajan verkkosivuilta.

Päivä 1

Päivä 2

Päivä 3

Päivä 4

Päivä 5

Päivä 6

Päivä 7