- Tomaattikastike
- Broccoliini
- Nduja
- Salami Picante
- Mozzarella
- (Hot honey)
Tämä on paras apu itseaiheutettuun päänsärkyyn ja honteloon oloon. Suolan, rasvan ja tulisuuden kohdatessa ihanan pizzan päällä vie eilispäivän haamut unholaan ja uusi nousu voi alkaa. Tampereella Kauppahallista Koivistolta saat parhaat päälliset tähän pizzaan ja monille uusi tuttavuus nduja tuo pizzaan uudenlaista tekstuuria ja tulisuutta. Nduja on italialainen levitettävä, tahnamainen salamimakkara, joka on pikanttisen tulinen. Lisäksi reseptiin kuuluu tulinen salami picante, jota saa myös Koiviston laajasta valikoimasta.
Aloita levittämällä tomaattikastike ja sen päälle mozzarella. Ota lusikalla ndujaa ja levitä tipoittain pizzan päälle. Asettele esikypsytetty (itse paistan pannulla öljyssä tai paahdan uunissa) broccoliini ja salami vierekkäin.
Paista pizza tulikuumassa Oonissa ja täydellinen makuelämyksen saat kun viimeistelet pizzan paiston jälkeen tulisella (Hot honey) tai tavallisella hunajalla.