- Oliiviöljy
- Rosmariiniperuna
- Mozzarella
- Salviapesto
- Parmesan
Tämä on karppaajan unelmapizza, jossa tärkkelys kohtaa hiilarit ja rasvan. Eli kaikki synnit yhdellä haukulla nautittuna. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja paista pannulla tai uunissa öljyn, suolan ja rosmariinin kanssa niin että ne ovat pehmeitä ja syötäviä. Sivele venytetyn pizzan päälle oliiviöljy ja lado perunat tasaisesti. Pirkan salviapesto on aivan loistava tuote ja sopii tähän pizzaan tipoittain aseteltuna perunoiden päälle. Revi mozzarellapallosta sopiva määrä juustoa ja paista oonissa. Viimeistele pizza runsaalla parmesanilla ja eikun syömään (Heikki Kinnusen äänellä sanottuna).
1 Comment
Tää on kyllä tähänastisista valkoisista pizzoista se kaikkein paras. Uskomatonta miten hyvää tulee näin simppeleillä raaka-aineilla. Ite tein rosmariiniperunat airfryerissa ja ne yksin jo olivat niin hyviä, että piti ihan laskea siipaleet, että jäi riittävästi pizzaa varten. Nams!!!