pp-logo_pienipp-logo_pienipp-logo_retinapp-logo_pieni
  • ETUSIVU
  • PALVELUT JA TUOTTEET
    • PIZZAPISTE
      • Pizzapiste-konsepti
      • Mistä löydän Pizzapisteet?
    • KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT
      • Pizzakoulu
      • Yritystapahtumat
      • Pitopalvelu & Catering
    • OMAT TUOTTEET
      • Pirkka Parhaat ja Pizzanpaistajat
      • Pizzavälineet by Mustang
      • Pizzanpaistajat kirja – Minustako mestaripaistaja?
      • Pizzaviini
      • Olut – Tropicana Pale Ale
  • YHTEISÖ JA TIETOPANKKI
    • TIETOPANKKI
      • Laskurit
      • Taikinat
      • Reseptit
    • TARINAMME
    • YHDISTYS
    • YHTEISTYÖ
  • YHTEYSTIEDOT
  • TARINAMME
  • YHTEISTYÖ
✕

Dennis

Julkaistu The Godfather of Pizza - 6.4.2021

“Good food & feeling since 1975” 

Denniksellä lähdettiin jo noin viisi vuotta sitten miettimään, miten napolilainen pizza tulee rantautumaan Suomeen. Osana tätä ajattelua lähdimme hakemaan ympäri Italiaa täydellistä napolilaista pizzajauhoa. Halusimme olla arvoillemme uskollisia ja löytää paras mahdollinen jauho sekä mylly, joka sopii meidän ja suomalaisten makuun. Ensimmäinen kosketus jauhoon, ja myllyyn, joka jauhoamme myllää, löytyikin Nevadan autiomaasta…. Las Vegasissa järjestetään maailman suurimmat pizzamessut kerran vuodessa: World Pizza Expo.

Denniksen pizzajauhot tulevat Pohjois-Italiasta, kolmannessa sukupolvessa toimivasta perhemyllystä. Yrittäjyys on aina ollut lähellä Denniksen sydäntä. Napolilainen pizzajauho on Suomessa parasta saatavilla olevaa jauholaatua napolilaisen pizzataikinan tekoon. Mylly käyttää huipputeknologiaa varmistaakseen tuotteiden elintarviketurvallisuuden, maun ja ominaisuudet pizzan teossa.

Denniksen Pizzajauhossa on sekoitus tarkasti valikoitua huippulaadukasta italialaista sekä pohjoisamerikkalaista vehnää. Tämän sekoituksen on Italiassa hyväksynyt Associazione Verace Pizza Napoletana ja myöntänyt sille sertifikaatin juuri napolilaisen pizzan tekoon. Sekoitus on osoitus myllyn upeasta osaamisesta. Pizzajauhon W-arvo 300-310. Jauho soveltuu myös mainiosti pannupizzojen ja focaccia -leivän tekoon.

Denniksen Valmis Pizzajauho –sekoitus on tarkoitettu arkeen ja nopeampaan pizzanvalmistukseen. Jauhossa on valmiiksi aitoa taikinajuurta ja hiivaa, joten joukkoon tarvitsee vain lisätä vettä ja suolaa. Jauho on hieman karkeampaa kuin Dennis Pizzajauho, ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi levypizzojen ja focaccia -leipien tekoon. Valmis Pizzajauhon W-arvo 240-270.

Dennis Pizza Olut, Suomen ensimmäinen Pizza Olut on tšekkiläistyylinen pils joka sopii erinomaisesti nimenomaan pizzan kanssa. Suodattamattomassa oluessa on pyöreän maltainen maku ja herkullinen humalan aromi joka tulee tšekkiläisestä Saa-jalohumalasta. Olut tehdään erikoisreseptillä käsityöläispanimossa Lohjalla. Olutta tehdään aina pienissä erissä, jotta se on aina tuoretta ja täynnä makua.

Dennis Pizzakastikkeemme on tehty aidoista Italialaisista tomaateista ja voit nauttia sen sellaisenaan tai tuunata sen oman makusi mukaan.

Tutustu Denniksen tuotteisiin tarkemmin: https://dennis.fi/retail/etusivu/

Jaa artikkeli somessa
3

Vastaa Peruuta vastaus

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

HAE ARTIKKELEITA

✕

KATEGORIAT

  • Uutiset (17)
    • Kumppanit (10)
    • Tapahtumat (6)
  • Artikkelit (44)
    • Pizzakanava (1)
    • Reportaasit (4)
    • Yleinen (6)
    • Taikinat (12)
    • Reseptit (10)
    • Laskurit (5)
    • Uunit ja välineet (7)
    • Juomat (1)
    • Omat tuotteet (6)

AVAINSANAT

resepti (14)kumppani (10)pizzatyyli (7)vieraskynä (6)pizzauuni (6)reportaasi (3)gluteeniton (3)00-jauho (3)jauho (3)italialainen (2)Zio Ciro (2)pizza (2)työpaikka (1)ilmoitus (1)fazer (1)ravintolat (1)karjalanpiirakka (1)vilja-allergia (1)keliakia (1)kotimainen (1)

UUSIMMAT ARTIKKELIT

  • New York -tyylin jäljillä
  • Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille
  • Pizzanpaistajat hakee riveihinsä myyntihenkistä Pizzamestaria!
  • Opintoretki Zio Ciron tehtaalle
  • Vääksyn Pop-up Pizzafestarit 2022 
  • Gurmee vai Karmee -sarja
  • Sateenkaarijuhlat 6/2022
  • Kinkku-ananaspitsa rehab
  • Pizzanpaistajan sanakirja
  • Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Pizzanpaistajien jäsensivut

  • KIRJAUDU SIVUSTOLLE
  • REKISTERÖIDY JÄSENEKSI
  • UNOHDITKO SALASANASI

Seuraa meitä Facebookissa

Pizzanpaistajat Instagramissa

Kotisivutilan paistajille tarjoaa

© 2023 Pizzanpaistajat | ananas@pizzanpaistajat.fi | Media- ja yritysyhteistyö : Mikko Peltonen, puh. 040 521 4709 | Tietosuoja- ja rekisteriseloste
    Hallinnoi evästeiden suostumusta
    Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.
    Toiminnalliset evästeet Aina aktiivinen
    Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
    Asetukset
    Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
    Tilastot
    Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
    Markkinointi
    Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
    Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
    Evästeasetukset
    {title} {title} {title}