“ Mukana edistämässä suomalaista pizzakulttuuria ”
Vuonna 1916 perustettu Haugen-Gruppen on jo vuosikymmenien ajan luonut uusia ruokatrendejä Pohjoismaihin. Haugen-Gruppenin tavoitteena on rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria ja tuoda parhaat ruokatrendit maailmalta suomalaisiin kotikeittiöihin.
Pizzakulttuuri on Suomessa kasvanut ja kehittynyt nopeasti, ja Haugen-Gruppen oli yksi ensimmäisistä maahantuontiyrityksistä, joka lanseerasi aidot italialaiset pizzajauhot K- ja S-ryhmän kaupoissa.
Maahantuomamme Polsellin pizzajauhot ovat aitoja 00-pizzajauhoja, jotka on tarkoitettu autenttiseen napolilaiseen pizzanautintoon. Polselli on italian vanhin jauhomylly ja perheyhtiö neljännessä polvessa. Polselli toimittaa jauhoja yli 60 maahan ympäri maailman, ja heidän asiakkaitaan ovat muun muassa maailman vanhimmat ja arvostetuimmat pizzeriat, nyt myös suomalaiset kotikeittiöt.
Polsellin jauhot on suunniteltu erityisesti aidon napolilaisen pizzan valmistukseen, mutta ne sopivat monipuolisesti myös moneen muuhun leivontaan. Aidot 00-pizzajauhot ovat puhdasta vehnänjyvän ydintä ja niissä on korkea proteiinipitoisuus. Polsellin jauhojen avulla taikinaan saa erinomaisen sitkon ja kotikeittiöön aidon italialaisen makuelämyksen.
Haugen-Gruppen on pizzatrendin aallonharjalla myös yhteistyökumppaneidensa kautta. Teemme yhteistyötä suositun, tätä kirjoittaessa jo 30 000 seuraajan rajaa hätyyttelevän pizzavaikuttajan, Pizza-Jarin kanssa. Pizza-Jari on suomalaisen pizzakulttuurin yksi suosituimmista vaikuttajista, jonka pizzan valmistusta kymmenet tuhannet pizzaintoilijat seuraavat. Toinen vaikuttajamme on Youtube-videoita suositulle Resepti-kanavalleen tekevä Mikko Mäkelä.
Mikon reseptivideot keräävät valtavan määrän kiinnostuneita katselijoita joka viikko, ja helppoja ja yksinkertaisia ohjeita katsoessa viimeistään tuntee myös itse oppivansa pyörittämään aitoja italialaisia pizzoja.
Vaikuttajat, sekä kuluttajat yleisesti, ovat antaneet paljon kehuja Polsellin tuotteista, sillä laadukkaat pizzajauhot ovat olennainen osa pizzakulttuurin vahvistumista. Jauhojen sekä vaikuttajien kehittelemien reseptien avulla pizza-onnistumisia on syntynyt lukuisissa suomalaisissa kotikeittiöissä ja Ooni-uunit hohkaavat takapihoilla harva se päivä.
Lisäksi Haugen-Gruppen tavoitteena on luoda lisäarvoa kuluttajille, jonka ansiosta toinen olennainen osa, pizzan täytteet, kuuluvat myös maahantuomiimme tuotteisiin. Aidot Italian calabriasta kotoisin olevat chilit ovat yksi suosituista pizzantäytteistä, joten aloitimme jauhojen lisäksi maahantuomaan Delizie di Calabrian laadukkaita chilisäilykkeitä. Mausteisen tulinen levitettävä salami ’Nduja on yksi pizzatäytteiden suosikeista. Tuote valmistetaan calabrian chilipaprikoista sekä parhaista possun osista ja tuotteella on vankka kannattajakuntansa. Bomba Calabrese on calabrialaisista chilipaprikoista, kuivatuista kasviksista sekä huippulaatuisista herkkutateista valmistettu chilikasvissäilyke, joka on herkullinen vaihtoehto esimerkiksi kasvissyöjien pizzoihin, mutta sopii myös mainiosti lihansyöjien lautaselle. Peperoncino on säilöttyä calabrialaista chiliä ja erinomainen lisä pizzaan kuin pizzaan, tulista pizzaa haaveillessa.
Haugen-Gruppen on innovatiivisesti mukana koko pizzakulttuurin eteenpäin viemisessä ja aktiivisesti mukana niin Pizzanpaistajat Ry:n toiminnassa kuin etsimässä uusia ideoita ja keksintöjä pizzajauho ja muihin tuotteisiin. Uskomme, että suurella intohimolla pizzakulttuuriin ja aidolla kiinnostuksella tuotteita kohtaan on merkittävä vaikutus. Haluamme olla mukana luomassa onnistumisen kokemuksia kotikeittiöissä ja siten tuoda yhä useampien huulille makuelämyksiä herkullisten pizzojen avulla.
Tutustu Polsellin jauhoihin tarkemmin:
https://www.haugen-gruppen.fi/tuotteet/tuotteet/valimeri/polselli/
Tutustu Delizie di Calabrian tuotteisiin tarkemmin:
https://www.haugen-gruppen.fi/tuotteet/tuotteet/valimeri/delizie-di-calabria/
Näiden reseptien avulla onnistut varmasti valmistamaan aidon napolilaisen pizzan kotioloissa:
https://pizzamaailma.fi/