pp-logo_pienipp-logo_pienipp-logo_retinapp-logo_pieni
  • ETUSIVU
  • PALVELUT JA TUOTTEET
    • PIZZAPISTE
      • Pizzapiste-konsepti
      • Mistä löydän Pizzapisteet?
    • KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT
      • Pizzakoulu
      • Yritystapahtumat
      • Pitopalvelu & Catering
    • OMAT TUOTTEET
      • Pirkka Parhaat ja Pizzanpaistajat
      • Pizzavälineet by Mustang
      • Pizzanpaistajat kirja – Minustako mestaripaistaja?
      • Pizzaviini
      • Olut – Tropicana Pale Ale
  • YHTEISÖ JA TIETOPANKKI
    • TIETOPANKKI
      • Laskurit
      • Taikinat
      • Reseptit
    • TARINAMME
    • YHDISTYS
    • YHTEISTYÖ
  • YHTEYSTIEDOT
  • TARINAMME
  • YHTEISTYÖ
✕

Lehdistötiedote 2/2021

Julkaistu The Godfather of Pizza - 31.1.2021

Pizzanpaistajat saivat oman yhdistyksen – pizzakulttuuri vahvassa nosteessa Suomessa

Pizzaharrastus on kasvanut viime vuosina voimakkaasti Suomessa. Yhä useammassa kotikeittiössä syntyy pizzoja, joissa on käytetty erityisesti pizzaan tarkoitettuja jauhoja ja aineksia, joita harrastajat tilaavat jopa ulkomailta asti.

Nyt pizzanpaistajille on perustettu oma yhdistys, jonka tavoitteena on edistää pizzakulttuurin kehittymistä ja antaa inspiraatiota kymmenille tuhansille pizzasta kiinnostuneille ympäri Suomen. Pizzanpaistajien Facebook-ryhmä on kerännyt lyhyessä ajassa jo lähes 13 000 asiasta kiinnostunutta ja ryhmä kasvaa nopeasti.

  • Tavoitteenamme on edistää pizzakulttuuria tarjoamalla aktiivisen yhteisön, vinkkejä, reseptejä ja erilaisia etuja pizzasta kiinnostuneille. Olemme ilolla huomanneet, että Suomesta löytyy valtavasti erilaisia pizzauuneja ja niiden käyttäjiä, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan muiden kanssa.

Pizzanpaistajien Facebook-ryhmä syntyi kun Sauli Kajosaari ja Mikko Peltonen päättivät perustaa ryhmän oman pizzaharrastuksensa ympärille vuosi sitten. Suosio yllätti kuitenkin kaikki ja hetkessä ryhmään tulvi tuhansia harrastajia. 

  • Pienen piirin juttu herättikin nopeasti kiinnostusta ja olemme ilolla seuranneet ryhmän kasvua ja sitä huikeaa intoa, jota erilaisista koti- ja pihakeittiöistä on välittynyt. Olemme ylpeitä siitä, että ryhmä on pysynyt kasvusta huolimatta hyvähenkisenä ja sellaisena se halutaan myös jatkossakin pitää, Kajosaari kertoo  

Suomeen on noussut viime vuosina useita laadukkaita pizzaravintoloita ja pizzaharrastuksen kasvu on näkynyt myös kauppojen hyllyillä. Monin paikoin pizzatarvikkeet on viety hyllystä nopeasti. Yhtenä ilmiönä ovat olleet myös erilaiset pizza popupit, jotka ovat monin paikoin saavuttaneet suuren suosion.

  • Jotkut sanovat, että hifistelemme pizzan ympärillä, mutta todellisuudessa kyse on pienistä asioista, joilla pizzaelämyksestä saa perus peltipizzaa nautinnollisemman. Hifistelyä tai ei, haluamme kannustaa kaikenlaiseen pizzanpaistoon kaikenlaisilla välineillä, Peltonen korostaa.

Yhdistyksen ydinjoukkoon kuuluu kymmenkunta alan ammattilaista, joilla on pitkä kokemus niin pizzan valmistamisesta, pizzavälineiden ja uunien maahantuonnista kuin myös harrastukseen sopivista viineistä ja muista oheisartikkeleista.  

Yhdistyksen aktiiveilla on jo selvät suunnitelmat toimintansa kehittämiseksi ja nälkä sen kuin kasvaa syödessä. Erilaisten sisältöjen, videoiden ja koulutusten lisäksi ensi kesänä on tavoitteena järjestää Pizzafestivaalit. Lisäksi yhdistys tarjoaa Facebook-sivuillaan alennuksia ja kimppatilausmahdollisuuksia, jotka ovat olleet hyvin suosittuja.

  • Olemme jo toteuttaneet muutamia kimppatilauksia esimerkiksi pizzauunien osalta. Meillä on myös paljon ajatuksia toiminnan kehittämiseksi ja erilaisten tempausten järjestämiseksi. Nyt on hyvä aika liittyä mukaan Facebook-ryhmäämme ja kannatusjäseneksi, Peltonen päättää.

Pizzanpaistajat on yleishyödyllinen yhdistys, joka rahoittaa toimintaansa yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävällä yhteistyöllä ja kannatusjäsenmaksuilla. Facebook-ryhmässä mukanaolo on täysin maksutonta. Yhteisenä tavoiteenamme on tehdä Suomesta paikka, jossa tehdään maailman parhaita pizzoja.

Lisätietoja:

www.pizzanpaistajat.fi

www.facebook.fi/pizzanpaistajat

ananas@pizzanpaistajat.fi

Mikko Peltonen
040 521 4709

Jaa artikkeli somessa
64

Vastaa Peruuta vastaus

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

HAE ARTIKKELEITA

✕

KATEGORIAT

  • Uutiset (17)
    • Kumppanit (10)
    • Tapahtumat (6)
  • Artikkelit (44)
    • Pizzakanava (1)
    • Reportaasit (4)
    • Yleinen (6)
    • Taikinat (12)
    • Reseptit (10)
    • Laskurit (5)
    • Uunit ja välineet (7)
    • Juomat (1)
    • Omat tuotteet (6)

AVAINSANAT

resepti (14)kumppani (10)pizzatyyli (7)vieraskynä (6)pizzauuni (6)reportaasi (3)gluteeniton (3)00-jauho (3)jauho (3)italialainen (2)Zio Ciro (2)pizza (2)työpaikka (1)ilmoitus (1)fazer (1)ravintolat (1)karjalanpiirakka (1)vilja-allergia (1)keliakia (1)kotimainen (1)

UUSIMMAT ARTIKKELIT

  • New York -tyylin jäljillä
  • Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille
  • Pizzanpaistajat hakee riveihinsä myyntihenkistä Pizzamestaria!
  • Opintoretki Zio Ciron tehtaalle
  • Vääksyn Pop-up Pizzafestarit 2022 
  • Gurmee vai Karmee -sarja
  • Sateenkaarijuhlat 6/2022
  • Kinkku-ananaspitsa rehab
  • Pizzanpaistajan sanakirja
  • Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Pizzanpaistajien jäsensivut

  • KIRJAUDU SIVUSTOLLE
  • REKISTERÖIDY JÄSENEKSI
  • UNOHDITKO SALASANASI

Seuraa meitä Facebookissa

Pizzanpaistajat Instagramissa

Kotisivutilan paistajille tarjoaa

© 2023 Pizzanpaistajat | ananas@pizzanpaistajat.fi | Media- ja yritysyhteistyö : Mikko Peltonen, puh. 040 521 4709 | Tietosuoja- ja rekisteriseloste
    Hallinnoi evästeiden suostumusta
    Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.
    Toiminnalliset evästeet Aina aktiivinen
    Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
    Asetukset
    Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
    Tilastot
    Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
    Markkinointi
    Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
    Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
    Evästeasetukset
    {title} {title} {title}