pp-logo_pienipp-logo_pienipp-logo_retinapp-logo_pieni
  • ETUSIVU
  • PALVELUT JA TUOTTEET
    • PIZZAPISTE
      • Pizzapiste-konsepti
      • Mistä löydän Pizzapisteet?
    • KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT
      • Pizzakoulu
      • Yritystapahtumat
      • Pitopalvelu & Catering
    • OMAT TUOTTEET
      • Pirkka Parhaat ja Pizzanpaistajat
      • Pizzavälineet by Mustang
      • Pizzanpaistajat kirja – Minustako mestaripaistaja?
      • Pizzaviini
      • Olut – Tropicana Pale Ale
  • YHTEISÖ JA TIETOPANKKI
    • TIETOPANKKI
      • Laskurit
      • Taikinat
      • Reseptit
    • TARINAMME
    • YHDISTYS
    • YHTEISTYÖ
  • YHTEYSTIEDOT
  • TARINAMME
  • YHTEISTYÖ
✕

Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille

Julkaistu Pizzanpaistajat ry - 24.10.2022

Mikä on parhaan pizzan salaisuus? No tietenkin maukas, rapea, ja ilmava pohja! Fazer Myllyllä Lahdessa jauhetaan kotimaisesta kevätvehnästä 00-jauhoa, jonka ominaisuudet ovat omiaan aromikkaan pizzataikinan valmistukseen. 

Fazer Leipurit Suomalainen 00-vehnäjauho on vahvasitkoinen, kiireettömään pitkän levon leivontaan tarkoitettu 00-vehnäjauho. Jauho soveltuu erityisen hyvin pizzapohjan leipomiseen, mutta sitä kannattaa kokeilla myös focacciaan ja ciabattaan. 

Nämä tipo 00 -vehnäjauhot on jauhettu Fazerin Lahden myllyllä tarkoin valikoidusta kotimaisesta kevätvehnästä. Korkealaatuisen kevätvehnän valkuainen ja muut hyvät ominaisuudet yhdistettynä tarkkaan jauhamiseen antavat taikinalle loistavan sitkon ja mahdollistavat taikinalle pitkän levon. Näin saadaan aikaan upea maku, josta herkullinen pizza tunnetaan.

Aromikasta makua todellisille pizzan ystäville

”Käänsimme kivet ja kannot etsiessämme juuri tähän erikoisjauhoon vaadittavia oikeanlaisia jyviä. Jauhamme jyvät ammattitaidolla laatujauhoksi ja pakkaamme nämä vaativimmillekin pizzan ystäville sopivat jauhot 900 gramman kartonkipakkauksiin. Fazer Leipurit Suomalainen 00-vehnäjauho on siis tehty erityisesti harrastajille, jotka kaipaavat pizzan pohjaan aromikasta makua. 00-vehnäjauhosta leivottua pitkän levon taikinaa voi fermentoida 1–3 vuorokautta tai jopa kauemmin. Mutta maku on ilman muuta odotuksen arvoinen!” kertoo kategoriapäällikkö Jenni Vesalainen Fazerilta.

”Erittäin vahvagluteeninen vehnäjauho mahdollistaa taikinalle pitkän fermentaation, jonka ansiosta taikinaan muodostuu aromeita, jotka antavat pizzalle syvän ja juurevan maun. Vaivaamisen aikana taikinaan muodostuu vahva gluteeniverkosto eli sitko. Vahvasitkoinen taikina sitoo fermentaation aikana muodostuvat kaasut sisäänsä ja kohoaa kuohkeaksi paiston aikana”, Vesalainen avaa herkullisen pizzapohjan salaisuutta.

Fazer Leipurit Suomalainen 00-vehnäjauho

  • Vahva erikoispizzajauho on valmistettu Fazer Myllyllä Lahdessa tarkoin valikoidusta kotimaisesta kevätvehnästä.
  • Korkealaatuinen valkuainen antaa taikinalle loistavan sitkon, joka kestää pitkän nostatuksen.
  • Jauhon sitkon vahvuutta kuvaava W-arvo on yli 350.
  • Pitkän nostatusajan aikana taikinaan kehittyy aromikas maku.
  • Pakattu 900 gramman kaatonokalliseen kartonkipakkaukseen

 Fazer Mylly

  • Perustettu Lahteen vuonna 1971.
  • Ruis- ja vehnämyllyjen lisäksi huippumoderni kauramylly.
  • Työllistää Lahdessa n. 100 henkilöä.
  • Kuluttajatuotesarjat Fazer Alku ja Fazer Leipurit.
  • Valmistaa kuluttajatuotteiden lisäksi mm. jauhoja, hiutaleita, rouheita, mixejä ja leivänparanteita yritysasiakkaille.
  • Vientiä yli 40 maahan.
  • Myllytoimintaa myös Ruotsin Lidköpingissä.

asdas

Reseptejä Fazerin nettisivuilla

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/kotileivonta/pitkan-levon-pizzapohja/

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/kotileivonta/kolmen-juuston-pizza-bianco/

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/kotileivonta/pitkan-levon-focaccia/

Tuotetiedot Fazerin nettisivuilla

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/15304/fazer-leipurit-suomalainen-00-vehnajauho-900-g/

https://www.fazermills.com/fi/tuotteet/jauhot-rouheet/tuplanolla-erikoispizzajauho/

Jaa artikkeli somessa
0

Vastaa Peruuta vastaus

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

HAE ARTIKKELEITA

✕

KATEGORIAT

  • Uutiset (17)
    • Kumppanit (10)
    • Tapahtumat (6)
  • Artikkelit (44)
    • Pizzakanava (1)
    • Reportaasit (4)
    • Yleinen (6)
    • Taikinat (12)
    • Reseptit (10)
    • Laskurit (5)
    • Uunit ja välineet (7)
    • Juomat (1)
    • Omat tuotteet (6)

AVAINSANAT

resepti (14)kumppani (10)pizzatyyli (7)vieraskynä (6)pizzauuni (6)reportaasi (3)gluteeniton (3)00-jauho (3)jauho (3)italialainen (2)Zio Ciro (2)pizza (2)työpaikka (1)ilmoitus (1)fazer (1)ravintolat (1)karjalanpiirakka (1)vilja-allergia (1)keliakia (1)kotimainen (1)

UUSIMMAT ARTIKKELIT

  • New York -tyylin jäljillä
  • Kotimainen vahva 00-jauho pizzaharrastajille
  • Pizzanpaistajat hakee riveihinsä myyntihenkistä Pizzamestaria!
  • Opintoretki Zio Ciron tehtaalle
  • Vääksyn Pop-up Pizzafestarit 2022 
  • Gurmee vai Karmee -sarja
  • Sateenkaarijuhlat 6/2022
  • Kinkku-ananaspitsa rehab
  • Pizzanpaistajan sanakirja
  • Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Pizzanpaistajien jäsensivut

  • KIRJAUDU SIVUSTOLLE
  • REKISTERÖIDY JÄSENEKSI
  • UNOHDITKO SALASANASI

Seuraa meitä Facebookissa

Pizzanpaistajat Instagramissa

Kotisivutilan paistajille tarjoaa

© 2023 Pizzanpaistajat | ananas@pizzanpaistajat.fi | Media- ja yritysyhteistyö : Mikko Peltonen, puh. 040 521 4709 | Tietosuoja- ja rekisteriseloste
    Hallinnoi evästeiden suostumusta
    Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.
    Toiminnalliset evästeet Aina aktiivinen
    Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
    Asetukset
    Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
    Tilastot
    Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
    Markkinointi
    Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
    Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
    Evästeasetukset
    {title} {title} {title}