UUSIMMAT ARTIKKELIT

7.9.2022

Pizzanpaistajat hakee riveihinsä myyntihenkistä Pizzamestaria!

Pizzanpaistajat on suureen suosioon noussut Facebook-yhteisö, jossa on mukana jo yli 33000 pizzasta kiinnostunutta ihmistä. Pizzanpaistajien tavoite on tuoda parhaat mahdolliset raaka-aineet ja työkalut kotikokeille ja […]
24.6.2022

Gurmee vai Karmee -sarja

Gurmee vai Karmee? Jakso1 + Arvonta! Tässä uudessa Pizzanpaistajat Gurmee vai Karmee? -sarjassa hypitään aivan uusille leveleille pizzamaailman raaka-aineiden parissa ja käytetään sokkona tuotuja mitä ihmeelllisempiä […]
9.6.2022

Kinkku-ananaspitsa rehab

Olen itse kuulunut joukkoon, joka ei kelpuuta ananasta pizzan päälle (vaan pitsan päälle), mutta myönnän, että en ole sen tarkemmin asiaa analysoinut. Suhtautumiseni on ollut enemmänkin […]
24.5.2022

Pizzanpaistajan sanakirja

Uusia Pizzanpaistajia saattaa joskus hämmentää pidemmälle ehtineiden harrastajien käyttämä slangi ja termistö. Jargonin määrä ohjeissa ja vinkeissä voi pahimmillaan tappaa ne vähäisetkin pizzanpaistohalujen rippeet, jotka ovat […]
2.5.2022

Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat

Lukuisat testit, erilaisten tuotteiden ja valmistajien vertailut, kotimaisten raaka-aineiden metsästäminen ja reseptien hiominen saavutti kliimaksinsa huhtikuussa 2022. Pizzanpaistajien ja Keskon yhteisenä kehitystyönä syntynyt tuoteperhe näki vihdoin päivänvalon […]
23.4.2022

Lehdistötiedote 4/2022

Pizzanpaistajat kasvoi Facebook-ilmiöstä yritykseksi. Mikko Peltonen hyppäsi unelmatyöhönsä ja sai Akseli Herlevin innostumaan Pizzasta. Vuoden 2019 lopussa Mikko Peltonen ja Sauli Kajosaari perustivat omaksi ilokseen Pizzanpaistajat […]
31.1.2021

Lehdistötiedote 2/2021

Pizzanpaistajat saivat oman yhdistyksen – pizzakulttuuri vahvassa nosteessa Suomessa Pizzaharrastus on kasvanut viime vuosina voimakkaasti Suomessa. Yhä useammassa kotikeittiössä syntyy pizzoja, joissa on käytetty erityisesti pizzaan […]